Hellende daken: een totaalaanpak

Hellende daken aan uiterst scherpe prijzen

Een herstelling of renovatie van een bestaand hellend dak? Of de plaatsing van een volledig nieuw hellend dak? Fema dakwerken biedt u een complete service. Wij zorgen voor de houten structuur, de bezoldering, de isolatie en het leggen van de pannen. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor alle werken. Dat is makkelijk én voordelig, want dankzij de goede relaties met onze partners en leveranciers geniet u van een extra scherpe prijs.

Benieuwd naar onze voorwaarden? Vraag dan vandaag nog om een vrijblijvende offerte voor uw dakwerken over heel Vlaanderen.

OVERZETDAKEN

Overzetdaken: de oplossing voor een vlotte renovatie

Een nieuw dak zonder breekwerk

Wil u graag een nieuw dak zonder breekwerk, omdat u bijvoorbeeld de authenticiteit en het karakter van uw oude dakgebinte wil behouden? Dat kan! Fema dakwerken plaatst zonder problemen een dakconstructie bovenop uw bestaande dak. We hebben hiervoor verschillende systemen die we toepassen, al dan niet in combinatie met extra dakisolatie.

Zo kunt u uw mooie oude dakgebinte behouden. Bovendien heeft een overzetdak een bijkomend voordeel: u merkt zo goed als niets van de werken en heeft in een mum van tijd een schitterend nieuw dak.

Een professional nodig voor de plaatsing van een overzetdak? Fema dakwerken heeft veel ervaring over heel Vlaanderen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.